So nice to meet you!

Dit ben ik

Hi allemaal, ik ben Tamara Spitters: een ondernemende positieveling die altijd mogelijkheden ziet of weet te creëren. Door mijn enthousiasme en positiviteit voelen mensen zich snel vertrouwd bij ons bedrijf.

 

Al van kleins af aan wilde ik in de zorg gaan werken om andere mensen te ondersteunen met een lach. En dit heb ik ook jarenlang met veel plezier gedaan. Maar op persoonlijk vlak is het niet altijd makkelijk geweest om positief te blijven. In de periode dat ik graag kinderen wilde en dat dat niet op een natuurlijke wijze in vervulling kon gaan. Het pad dat we toen vanuit positiviteit hebben bewandeld kende ook diepere dalen en was niet altijd makkelijk. Maar het werd uiteindelijk beloond met twee prachtige kinderen uit Colombia en Nederland die inmiddels 9 en 13 jaar oud zijn. En op dat pad heb ik heel veel mogen leren over dat er altijd een keuze is en hoe belangrijk het is om bij je eigen gevoel te blijven.

Ik ben een echte doener en gewend om hard te werken. Doordat ik mij heb gespecialiseerd in vitaliteit en het stressmechanisme weet ik ook hoe belangrijk het is om rust en ontspanning af te wisselen met dat harde werken. Het harde werken was voor mij een patroon dat ik door coaching, mind-walk en bewegen zelf heb doorbroken. Om mezelf hierin te blijven uitdagen ben ik recent gestart met een Yoga teachers opleiding.

Doordat we binnen het bedrijf met een team zijn gaan werken heb ik mij kunnen focussen op het coachen van ondernemende dames die zich vitaler en energieker willen voelen. Het coachen, verbinden en netwerken binnen deze doelgroep geeft mij veel energie!

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

1 + 7 =