Aroma Bliss met etherische oliën!

De Aroma Bliss is een mindfulness behandeling van 90 minuten die is ontwikkeld rondom een aantal unieke essentiële olie blends die een ervaren aromatherapeut uitvoert. Tijdens deze behandeling worden er 9 verschillende blends van zuivere etherische oliën gebruikt die gericht zijn op emotionele ondersteuning. En krijg je een ondersteunende olie in miniflacon mee naar huis.

  Vragen over de Aroma Bliss?
  WhatsApp mij of stuur een bericht.

  Informeer voor evt. vergoeding van natuurgeneeskunde bij je aanvullende zorgverzekering. Hiervoor heb je onze AGB code nodig:

  BATC beroepsregistratienummer: BR-02645
  AGB zorgverleners code: 90106004
  AGB praktijkcode: 90065244

  Wat is het effect?

  Na de behandeling ben je heerlijk ontspannen, heb je een diepere connectie gemaakt tussen lichaam en geest, en heb je je geest tot échte rust gebracht.

  Etheerische oliën hebben een diepgaand vermogen om emotionele blokkades te transformeren. De AromaBliss is een persoonlijke reis waarbij we met de oliën werken op de verschillende chakra’s.

  375,00

  Transformatie proces

  Het heerlijke aroma van de oliën stimuleert het limbische gebied van de hersenen, waar emoties en geheugen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen (vaak het onderbewustzijn genaamd) te ondersteunen en te laten ontwaken, kan emotionele intelligentie plaatsvinden. De oliën zetten op de meest ideale, zachtaardigste en meest vloeiende manier voor jouw lichaam een transformatieproces in gang. Hierdoor kan je gaan voelen, herkennen, vergeven, dingen zachtjes laten varen. Je gaat als het ware een AromaBliss-meditatie-reis maken.